Kehitämme jatkuvasti ekologisia ratkaisuja messu- ja tapahtumarakentamiseen

Kehitämme jatkuvasti ekologisia ratkaisuja messu- ja tapahtumarakentamiseen

Valitse vastuullisempi vaihtoehto, näyttävyydestä tinkimättä.

Messu- ja tapahtumarakentamisessa on lähtökohtaisesti kyse yritysbrändin vahvistamisesta ja markkinointiviestinnästä. Asiakkaan asia on, mitä viestitään. Meidän tehtävämme on tarjota vaihtoehtoa, miten viesti välitetään vastuullisesti.  Viestinnän toteutustapa kuvastaa vahvasti yrityksenne arvoja ja antaa selkeän signaalin asiakkaalle, miten vastuullisuus välittyy toimintanne kaikilla osa-alueilla.

Me Exposet Oy:ssä tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja yrityskuvanne tueksi. Teemme jatkuvasti työtä ympäristömme eteen. Etsimme kotimaisia, vastuullisia vaihtoehtoja perinteisille tapahtumarakenteille jatkuvasti. Messu- ja tapahtumarakentamisessa muovi on ollut monelle alalla toimivalle yritykselle pitkään pääraaka-aine ja valitettavasti ainoa vaihtoehto toteuttaa kertakäyttöisiä painopintoja.

Muovillakin on toki paikkansa. Kertakäyttöiseksi jäävät, muovista toteutetut messuseinät ja mainosteippaukset kuormittavat ympäristöä paljon. Tiesittekö, että 95% käytössä olevista mainosteipeistä on PVC-muovia. Tätä materiaalia ei valitettavasti voi kierrättää mitenkään. Eli kierrätyskelvotonta jätettä syntyy vuositasolla messuilla ja tapahtumissa kohtuuttomasti.

Olemme kehittäneet ratkaisun, jonka avulla voimme toteuttaa ympäristöystävällisesti erittäin näyttäviä kuvapintoja. Painoaineisto tulostetaan paperitapetille, jossa on valmiina vesiliukoinen liima. Valmis tuote kostutetaan, jonka jälkeen se kiinnitetään seinäpinnalle. Tulostuksessa käytetään ympäristöystävällisiä, vesiohenteisia värejä. Tapahtuman jälkeen tuloste poistetaan ja kierrätetään kuten keräyspaperi tulee kierrättää. Runkomateriaalit varastoidaan ja niiden elinkaari jatkuu seuraavilla messuilla.

Pyydä tarjous tai kysy lisää: myynti@exposet tai soita 0400545116  

Katso myös, miten pakkaamme tuotteemme? Lue lisää täältä