Cheek valot sammuu lavasteet Lahti 24-25.8.2018

Cheek valot sammuu lavasteet Lahti 24-25.8.2018

Cheekin organisaatio osoitti todella suurta luottamusta yritystämme kohtaan, kun valitsi meidät toteuttamaan tämän todella massiivisen tuotannon lavasteet.

Maamme yksi valovoimaisimmista artisteista lopetti pitkän ja näyttävän uransa 24-25.8.2018 Lahden hiihtostadionin suurmäen juurella näyttävästi. 

Exposet Oy sai kunnian toteuttaa teknisesti loppuunmyytyjen päätöskonserttien lavastuksen.

Lavastusprojekti oli lähes 20 vuoden yrityshistoriamme yksiselitteisesti suurin ja haastavin yksittäinen keikka. Teknisessä suunnittelussa,  valmistuksessa ja pintakäsittelyssä työskenneltiin koko kesän ajan. Tuotannossa oli parhaimmillaan yhtä aikaa 6 henkilöä täystyöllistettynä. Esivalmisteluja ja lavaste-elementtien rakennustöitä tehtiin kaksi kuukautta.

Asennustyöt suoritettiin äärimmäisen tiukassa aikataulussa, pääosin yötyönä. Työt rytmitettiin tekniikan rakennusryhmän kanssa ennalta laaditun minuuttiaikataulun mukaan. Haastetta asetti asennuskohteen maantieteellinen sijainti ja sen logistisesti hankala saavutettavuus.

Toteutus vaati logistisia panostuksia kohtalaisen paljon. Lavasteet pakattiin mahdollisimman pieneen ja kompaktiin pakettiin, jotta kuljettaminen ei rasittaisi ympäristöä turhaan. Hyvällä ennakkosuunnittelulla ja muutamilla nerokkailla ratkaisuilla saimme materiaalit mahtumaan lopulta kolmeen rekkaan sekä yhteen kuorma-autoon.

Asennustiimimme vahvuus oli 13 henkeä. Oman henkilökunnan lisäksi vahvistimme ryhmää luotettavilla yhteistyökumppaneilla. Kiitämme heitä erittäin hienosta suorituksesta äärimmäisen hankalissa oloista tehdystä työstä ja ennen kaikkea uskosta yhteiseen asiaan.    

Olemme tästä työstä ja saamastamme luottamuksesta erittäin kiitollisia. Ylpeästi voimme todeta, että Exposet Oy oli osa loistavaa organisaatiota. On hienoa saada jäädä historiankirjoihin yhden aikakautemme suurimman kotimaisen artistin päätöskeikan lavastus meriittinämme.

Kiitos!

Lavastuksen suunnittelu: Ari Levelä ja valosuunnittelu: Pekka Martti.